Доброго усім дня, колеги та друзі!
Дуже цікавлять ваші думки з приводу того, яким повинен бути логотип форума УФК.
З повагою!
Логотип форума. Які будуть пропозиції, колеги?
-
- Сотник
- Країна: Південна Америка
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 720 разів
- Подякували: 1066 разів
- Melov
- Підпоручик
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 1099 разів
- Подякували: 285 разів
Трохи доповню шановного Мігеля. Плануємо "друк" шевронів, бейсболок та футболок. Хочемо зробити класні лого, щоб подобалось усім.
Тож чекаємо на пропозиції, ідеї, шаблони та інш.
---
З повагою.
Тож чекаємо на пропозиції, ідеї, шаблони та інш.
---
З повагою.
-
- Сотник
- Рейтинг:
Колеги, мої думки з цього приводу. (Як один з можливих варіантів.)
Логотип являє собою коло, у якому розміщено ще три кола - трикутником. У кожному колі можна розмістити різні зображення на форумні теми. Велике коло обрамляє напис "Український форум колекціонерів".
Наприклад, у верхньому колі я б розмістив напис "Український форум колекціонерів" у тому вигляді і кольорах, які він має зараз. Обов'язково на фоні тої мапи.
У нижньому колі зліва - фотографію красуні у жовто-гарячому купальнику з металодетектором на морському пляжі.
У нижньому колі справа - хлопця в окулярах (обличчям до глядачів), котрий сидить вдома за столом, поряд з ним горить настільна лампа, позаду - шафа з книжками, на столі (корінцями до глядачів) книжки з нумізматики, інших історичних галузей, кругляші монет, наки тощо.
При наведенні курсором коже з трьох фото повинно збільшуватися, щоб можна було роздивитися деталі зображень.
Зображення у двох нижніх колах трикутника можна періодично міняти на інші (теж форумної тематики). Верхнє зображення залишається незмінним.
Якось так.
Дякую, що дочитали до кінця і змогли це уявити.
Логотип являє собою коло, у якому розміщено ще три кола - трикутником. У кожному колі можна розмістити різні зображення на форумні теми. Велике коло обрамляє напис "Український форум колекціонерів".
Наприклад, у верхньому колі я б розмістив напис "Український форум колекціонерів" у тому вигляді і кольорах, які він має зараз. Обов'язково на фоні тої мапи.
У нижньому колі зліва - фотографію красуні у жовто-гарячому купальнику з металодетектором на морському пляжі.
У нижньому колі справа - хлопця в окулярах (обличчям до глядачів), котрий сидить вдома за столом, поряд з ним горить настільна лампа, позаду - шафа з книжками, на столі (корінцями до глядачів) книжки з нумізматики, інших історичних галузей, кругляші монет, наки тощо.
При наведенні курсором коже з трьох фото повинно збільшуватися, щоб можна було роздивитися деталі зображень.
Зображення у двох нижніх колах трикутника можна періодично міняти на інші (теж форумної тематики). Верхнє зображення залишається незмінним.
Якось так.
- Aukcion-780316
- Сотник
- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 93 рази
Герб повинен бути не перегружений інформаційно, образ знайомий но не копія інших площадок. Аутентичний. Беремо підкову рогами обов;язково доверху, в підкові 7 отворів - удача та богатство з нами. Можно чороно-білий, можно золотий колір. Надпис красним або чорно-білий. Фон білий або малиновий.
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 790 разів
Якщо не поспішаємо, на днях я міг би "покумекати" над цим. І скину декілька варіантів. Трохи є навики).Don M писав: ↑28 червня 2024, 19:27 Колеги, мої думки з цього приводу. (Як один з можливих варіантів.)
Якось так.
-
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 752 рази
- Подякували: 438 разів
Всім доброго вечора. Шановний Дон Мігель, ідея Ваша креативна і цікава, ну такі питання треба мабуть вирішувати с техадміном, як це зав'яжеться з техничною стороною форума.
Пане Андрій, як на мене сипатично і якісно. Тільки з вашого дозволу, пане Андрій, я б розмістив напис трішечки по-іншому. З лівої сторони підкови Український, з правої форум, ну а нижня полусфера так і залишилася -колекціонерів- в середину підкови можна було б вписати УФК. Ну це як думки в слух. Я теж тут поміркував трішечки, почитав. І запала мені одна думка після прочитаного посту КотуУ. Ну це як варіант для розгляду. Взяти той же лого що був на Собірі, це щит . Напис з лівої сторони- Український- з правої сторони- Форум- з нижньої полусфери -Колекціонерів- в середині щита УФК, чи як пропонує шановний КотуУ Щоб було на згадку щось о Собірі, залишити букву S. Колір можна поміняти. Також як пропонує шановний Дон Мігель щит можна поставити на фоні мапи (чи частини мапи), яка присутня в шапці форуму. Зараз попробую намалювати. Відразу вибачаюсь, але малюю я як Остап Бендер с Кисою Вороб'яніновим.
Пане Андрій, як на мене сипатично і якісно. Тільки з вашого дозволу, пане Андрій, я б розмістив напис трішечки по-іншому. З лівої сторони підкови Український, з правої форум, ну а нижня полусфера так і залишилася -колекціонерів- в середину підкови можна було б вписати УФК. Ну це як думки в слух. Я теж тут поміркував трішечки, почитав. І запала мені одна думка після прочитаного посту КотуУ. Ну це як варіант для розгляду. Взяти той же лого що був на Собірі, це щит . Напис з лівої сторони- Український- з правої сторони- Форум- з нижньої полусфери -Колекціонерів- в середині щита УФК, чи як пропонує шановний КотуУ Щоб було на згадку щось о Собірі, залишити букву S. Колір можна поміняти. Також як пропонує шановний Дон Мігель щит можна поставити на фоні мапи (чи частини мапи), яка присутня в шапці форуму. Зараз попробую намалювати. Відразу вибачаюсь, але малюю я як Остап Бендер с Кисою Вороб'яніновим.
Востаннє редагувалось 29 червня 2024, 07:15 користувачем u_riy, всього редагувалось 1 раз.
Дивіться всі мої лоти. Дуже багато лотів РІ.
-
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 752 рази
- Подякували: 438 разів
Так малюнок готовий, ну тільки шрифт інший підібрати, ну і напис обтікаючий, а не як у мене, колір звісно інший, замість вінка можно розмістити той же круг навколо щита, як земна куля, а в ньому мапа, на фоні мапи щит, ленту знизу можна прибрати, якщо не вписується, надпис в середі любий. Хоч УФК, хоч буква S. Ну ще можна вставити EST.2008, рік заснування Собіра. Ну, це як приклад. З повгою.
Дивіться всі мої лоти. Дуже багато лотів РІ.
- -Oberst-
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 299 разів
Привіт, свої ескізи і пропозиції скину трохи пізніше, як по пораюся
Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
-
- Рядовий
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 38 разів
Доброго всім дня шановне панство. Тут я розглядав тік-ток, що іноді робить шановний пан МELOV для розповсюдження як рекламу нашого форуму. Так ось, я до чого, в одному відео я звернув увагу на експромт лого. Зараз його вирізав і скидую сюди для обговорення. Можливо, щось можемо взяти за основу, щось викинути, щось приліпити, З повагою.
- Вкладення
-
- Снимок экрана (18) — копия — копия.png (51.26 Кіб) Переглянуто 598 разів
-
- Сотник
- Рейтинг:
Замість чорного фону можна поставити фрагмент тої мапи. що зображена на сторінці зверху.