Логотип форума. Які будуть пропозиції, колеги?
- -Oberst-
- Поручик
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 299 разів
Спробую зв'язатись ще з ось цією командою https://fishka-dnepr.com/pechat-na-metale/
Саме їх роботи я мав на увазі. Сублімаційний друк не має обмежень по деталям.
Саме їх роботи я мав на увазі. Сублімаційний друк не має обмежень по деталям.
Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
-
- Рядовий
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 38 разів
Так, запитати обов'язково потрібно. Займаються вони фотодруком, в них на сайті круглих зразків я не побачив, але думаю в них є можливість замовити круглі заготовки та вже по них зробити друк. Дякую пан -Oberst-
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 620 разів
- Подякували: 439 разів
Вітаю колег, це в нас вже остаточний варіант реверсу, чи буде на розгляд з кирилицею?
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 790 разів
На разі не має часу, я б залишив шрифт готикою. А так сьогодні шановний Дон Мігель дав контакти, поспілкуюся з дівчиною.Батька Піночет писав: ↑05 вересня 2024, 12:04 Вітаю колег, це в нас вже остаточний варіант реверсу, чи буде на розгляд з кирилицею?
-
- Сотник
- Країна: Південна Америка
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 721 раз
- Подякували: 1067 разів
Давайте поставимо на паузу? Бо хто-хто, а наш шановний Володимир84 - велике йому спасибі! - вже просто втомився.Батька Піночет писав: ↑05 вересня 2024, 12:04 Вітаю колег, це в нас вже остаточний варіант реверсу, чи буде на розгляд з кирилицею?
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 620 разів
- Подякували: 439 разів
Згоден, готикою більше і мені подобається. Просто уточнив. Кирилицю можна і не пробувати. Хочу реалізувати нарешті свою задумку, потім представлю на розсуд однополчан.Володимир84 писав: ↑06 вересня 2024, 10:26На разі не має часу, я б залишив шрифт готикою. А так сьогодні шановний Дон Мігель дав контакти, поспілкуюся з дівчиною.Батька Піночет писав: ↑05 вересня 2024, 12:04 Вітаю колег, це в нас вже остаточний варіант реверсу, чи буде на розгляд з кирилицею?
Пану Володимиру - респект і уважуха!
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
-
- Сотник
- Країна: Південна Америка
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 721 раз
- Подякували: 1067 разів
Колеги, вітаю усіх!
Які будуть думки щодо логотипу форума, який ми можемо використати на футболках, бейсболках, шевронах? Залишаємо аверс медалі чи відібрати щось з перших ескізів?
Які будуть думки щодо логотипу форума, який ми можемо використати на футболках, бейсболках, шевронах? Залишаємо аверс медалі чи відібрати щось з перших ескізів?
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
Я в цьому не дуже "спец". Довгенько часу треба. Але в мене ще слЮжба).Don M писав: ↑06 вересня 2024, 11:30Давайте поставимо на паузу? Бо хто-хто, а наш шановний Володимир84 - велике йому спасибі! - вже просто втомився.Батька Піночет писав: ↑05 вересня 2024, 12:04 Вітаю колег, це в нас вже остаточний варіант реверсу, чи буде на розгляд з кирилицею?
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
З 16-го вересня відпустку обіцяють, буду дома, давайте ще поспілкуюся зі знайомими, які нам символіку на наш байк клуб робили, там вони все дуже чітко роблять.
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
Ще одне, якщо треба скину кожному на електронну адресу чи телеграм, там якість зовсім чудова. Чому так, форум такий розмір не пропускає а інші месенджери можуть якість підрізати.