Логотип форума. Які будуть пропозиції, колеги?
- КотуУ
- Підосавул
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 850 разів
- Подякували: 1272 рази
Доброго вечера. Закажу, как минимум 2-е. Как максимум уточню и расскажу в личку. но очень надеюсь на гораздо большую цифру Ожидаю поддержку друзей и коллег единомышленников. С уважением.
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 620 разів
- Подякували: 437 разів
Мої вітання однополчанам.
Виробник готовий прийняти замовлення на кухлі. На сьогодні загальна кількість замовлень - 13 горнят. Усім, хто замовив в темі, я в приватні надам реквізити для оплати. Чим швидше пройде оплата, тим швидше буде виготовлення і відправлення. З Вашої сторони потрібно мені в приватні надати адресу для пересилу: Нова пошта, або Укрпошта.
Поручик Піночет
Виробник готовий прийняти замовлення на кухлі. На сьогодні загальна кількість замовлень - 13 горнят. Усім, хто замовив в темі, я в приватні надам реквізити для оплати. Чим швидше пройде оплата, тим швидше буде виготовлення і відправлення. З Вашої сторони потрібно мені в приватні надати адресу для пересилу: Нова пошта, або Укрпошта.
Поручик Піночет
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Вітаю колег, горнята від виробника забрав, 16 шт., починаю пакувати і надсилати всім замовившим. Номери відправлення повідомлю в приватні.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
-
- Сотник
- Країна: Південна Америка
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 720 разів
- Подякували: 1066 разів
Колеги, вітаю!
Над виготовленням медалі йде робота. Маємо деякі технічні проблеми (не критичні). Картографія у новому варіанті медалі буде трохи іншою. Не з нашої з вами вини.
З повагою.
Над виготовленням медалі йде робота. Маємо деякі технічні проблеми (не критичні). Картографія у новому варіанті медалі буде трохи іншою. Не з нашої з вами вини.
З повагою.
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Всім замовлянтам відправив, номери ттн - в приватних. Дякую, друзі за співробітництво і популяризацію нашого нового полку!
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 790 разів
Вчора знайомий вітав з днем народження, каже - "Володя, в тебе такого точно не має".
- Aukcion-780316
- Сотник
- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 93 рази
Отримав і я свій кухоль. Дуже приємно, відчув теплоту на сердці. Дякую тим хто таку річ втілив в життя.
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Невже знайомий не читає сторінки нашого форуму??
То нічого, тепер у Вас два чудових подарунка від друзів!
То нічого, тепер у Вас два чудових подарунка від друзів!