Статистика нечастых разновидностей: деньга и полушка XVIII века

u_riy
Сотник
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 870 разів
Подякували: 534 рази

Повідомлення u_riy »

КотуУ писав: 05 січня 2025, 22:03 Полушка не частая и она в данную тему, хоть и с натяжкой, но вполне вписывается.
Вітаю. Я це все розумію, тому тонко і натякнув:
u_riy писав: 04 січня 2025, 22:57 (хоч один поважний пан і обіцяв
В самому початку даного розділу Ви писали: "Тогда надо идти путем, как было на Собирателе. ;....... . соответственно темы, те которые уже открыты перенести и те которые надо открывать:.... . Исследование штемпельных разновидностей полушки 1730-54 годов.)"
Я це до чого, бо в мене зараз вже майже готові ще декілька полушок різних років, вони не те щоб зовсім рарікі але дуже цікаві і загоняти все сюди буде як на мене не дуже, тому можливо всеж таки відкрити гілку окрему для полушок, не обов'язково робити по роках, хай буде загальна, я не думаю що там буде навала з полушок але хочаб не буде все змішуватися. З поівагою :hi: :hi: :hi:
Дивіться всі мої лоти. Дуже багато лотів РІ.
КотуУ
Підосавул
Дякував (ла): 1012 разів
Подякували: 1484 рази

Повідомлення КотуУ »

u_riy писав: 06 січня 2025, 12:14
КотуУ писав: 05 січня 2025, 22:03 Полушка не частая и она в данную тему, хоть и с натяжкой, но вполне вписывается.
Вітаю. Я це все розумію, тому тонко і натякнув:
u_riy писав: 04 січня 2025, 22:57 (хоч один поважний пан і обіцяв
В самому початку даного розділу Ви писали: "Тогда надо идти путем, как было на Собирателе. ;....... . соответственно темы, те которые уже открыты перенести и те которые надо открывать:.... . Исследование штемпельных разновидностей полушки 1730-54 годов.)"
Я це до чого, бо в мене зараз вже майже готові ще декілька полушок різних років, вони не те щоб зовсім рарікі але дуже цікаві і загоняти все сюди буде як на мене не дуже, тому можливо всеж таки відкрити гілку окрему для полушок, не обов'язково робити по роках, хай буде загальна, я не думаю що там буде навала з полушок але хочаб не буде все змішуватися. З поівагою :hi: :hi: :hi:
Юрий, доброго вечора. :) Идя на встречу Вашим пожеланиям и собственным обещаниям открыл не одну, а две темы по полушкам. :D Первую, как Вы озвучили: "Исследование штемпельных разновидностей полушки 1730-54 годов" и вторую по исследованию полушки 1734 года. ;) Вторую тему открыл по причине редкости полушки ЦФН №3, фото которой Вы представили выше в теме. Руководство ЦФН классифицирует ее как: "монета встречается реже", что, как я говорил ранее в тему вписывается с большой натяжкой. :scratch_one-s_head: Но, при разборе поштемпельнеых разновидностей этой полушки у неё нашлось еще две штемпельных разновидности по реверсу, что собственно говоря и заставило сделать тему по полушкам 1734 года. Там мы теперь и постараемся разобраться в редкости этих разновидностей. :scratch_one-s_head: И у меня к Вам будет просьба. Вы пишите: "...в мене зараз вже майже готові ще декілька полушок різних років, вони не те щоб зовсім рарікі але дуже цікаві...". Скажите более конкретно по каким датам выпуска полушки надо открыть темы для обсуждения этих монет. :friends: :hi: З повагою.
u_riy
Сотник
Дякував (ла): 870 разів
Подякували: 534 рази

Повідомлення u_riy »

КотуУ писав: 06 січня 2025, 19:57 Скажите более конкретно по каким датам выпуска полушки надо открыть темы для обсуждения этих монет. З повагою.
Віітаю Олег Евгенович. :hi: Ну якщо Вам цікаво моє бачення то я думаю як на мене то потрібно відкрити 1730-1736 рік, тому що в мене в заготовках вже є що показати найблищим часом, також є що в мене лежать в альбомах. Це я тільки за себе але важаю що в в шановних колег також є багато чого цікавого. Також важаю що будуть також виставляти полушки на консультацію люди котрі не в темі або люди які не взмозі самостійно розібратися з тим чи іншим різновидом, думаю що і я буду в числі таких людей. Ці роки це самі ходові та масові а ті що вже вище 36-го року то поки що можна кидати в загальну гілку
КотуУ писав: 06 січня 2025, 19:57 "Исследование штемпельных разновидностей полушки 1730-54 годов"
А вже по наповненню того чи іншого року (це якщо буде багато монет) відкривати далі, нові гілки.
Ну це моя особиста думка, але до цієї думки мене підштовхнула одна поважна людина при особистій розмові.
З повагою. :hi: :hi: :hi: :hi:
Дивіться всі мої лоти. Дуже багато лотів РІ.
КотуУ
Підосавул
Дякував (ла): 1012 разів
Подякували: 1484 рази

Повідомлення КотуУ »

u_riy писав: 07 січня 2025, 07:55
КотуУ писав: 06 січня 2025, 19:57 Скажите более конкретно по каким датам выпуска полушки надо открыть темы для обсуждения этих монет. З повагою.
Віітаю Олег Евгенович. :hi: Ну якщо Вам цікаво моє бачення то я думаю як на мене то потрібно відкрити 1730-1736 рік, тому що в мене в заготовках вже є що показати найблищим часом, також є що в мене лежать в альбомах. Це я тільки за себе але важаю що в в шановних колег також є багато чого цікавого. Також важаю що будуть також виставляти полушки на консультацію люди котрі не в темі або люди які не взмозі самостійно розібратися з тим чи іншим різновидом, думаю що і я буду в числі таких людей. Ці роки це самі ходові та масові а ті що вже вище 36-го року то поки що можна кидати в загальну гілку
КотуУ писав: 06 січня 2025, 19:57 "Исследование штемпельных разновидностей полушки 1730-54 годов"
А вже по наповненню того чи іншого року (це якщо буде багато монет) відкривати далі, нові гілки.
Ну це моя особиста думка, але до цієї думки мене підштовхнула одна поважна людина при особистій розмові.
З повагою. :hi: :hi: :hi: :hi:
Юрий, доброго вечера. :) Открыл, как мы с Вами и обговаривали выше, темы по полушкам, по датам их выпуска на монетных дворах с 1730 по 1736 годы. Теперь Вы и наши уважаемые коллеги смогут показать фото своих интересных разновидностей полушек по датам их выпуска. :hi: С уважением.
Відповісти

Повернутись до “Деньга и полушка 1730-1754 гг.: новейшие исследования и материалы”