Оновлення Форума
- -Oberst-
- Сотник
- Країна: Україна
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 504 рази
Оновлення Форума
Вітаю нашого Батьку з призначенням. І, користуючись нагодою, запитаю - що з працездатністю форуму - не можу фото в темі продажу виставити (фотки ужаті до 140 кб)?
Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
-
Don M
- Підосавул
- Країна: Північна Америка
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1038 разів
- Подякували: 1991 раз
Оновлення Форума
Є така проблема. Займаємося. Спасибі, що повідомили...
Додам, що нічого серйозного не трапилося, нічого не зламалося, ніхто не нашкодив. Суто технічне питання, пов'язане з розширенням хостінга (це дасть можливість збільшити інформаційний обсяг форума, у тому числі додавати нові фото).
Додам, що нічого серйозного не трапилося, нічого не зламалося, ніхто не нашкодив. Суто технічне питання, пов'язане з розширенням хостінга (це дасть можливість збільшити інформаційний обсяг форума, у тому числі додавати нові фото).
- Melov
- Поручик
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1319 разів
- Подякували: 386 разів
Оновлення Форума
Доброго дня, колеги. Скаргу пана Оберста закрив, проблема вирішена. Фото завантажуються, перевірив сам
Займаємось розширенням хосту. Все буде ок!
Слава Україні!
---
З повагою.
Займаємось розширенням хосту. Все буде ок!
Слава Україні!
---
З повагою.
- Melov
- Поручик
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1319 разів
- Подякували: 386 разів
- -Oberst-
- Сотник
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 504 рази
Оновлення Форума
Дякую, нашим Єнералам
Бо трохи аж стрьомно стало за наш Славний Полк. Слава Богу все ок
Прийду додому постараюсь надолужити не зроблене через збій
Бо трохи аж стрьомно стало за наш Славний Полк. Слава Богу все ок
Прийду додому постараюсь надолужити не зроблене через збій

Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
- Батька Піночет
- Сотник
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1134 рази
- Подякували: 894 рази
Оновлення Форума
Доброго дня всім однополчанам!
В зв"язку з обставинами, які склались і неможливістю виконувати обов"язки модератора, подаю рапорт командуванню полку про звільнення мене з цієї посади.
Прошу вибачити і віднестись з розумінням, але, дійсно - справи війни забирають занадто багато часу, вдома майже не буваю, увесь час в роз"їздах.
З повагою, Валерій-Піночет
В зв"язку з обставинами, які склались і неможливістю виконувати обов"язки модератора, подаю рапорт командуванню полку про звільнення мене з цієї посади.
Прошу вибачити і віднестись з розумінням, але, дійсно - справи війни забирають занадто багато часу, вдома майже не буваю, увесь час в роз"їздах.
З повагою, Валерій-Піночет
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- Батька Піночет
- Сотник
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1134 рази
- Подякували: 894 рази
Оновлення Форума
Моє шанування колегам
Викликаю пояснювальну бригаду стосовно новоствореного розділу "Культурно-історичний простір європейських народів".
Це торговий розділ чи інформаційно-освітній? Як ним користуватись?
Запитав у полковника Гугля, що ж означає це термін, він доповів:
"Культурно-історичний простір європейських народів — це сукупність спільних історичних, культурних, духовних та економічних процесів, що сформувалися на території Європи. Це поняття охоплює спільну спадщину, як-от античні традиції, християнство, а також європейську цивілізацію в цілому, що проявляється у спільних цінностях, способах життя та культурних формах, що мають планетарний вплив".
В розділі потрібно викладати інфу про спільні історичні, культурні, духовні і економічні процеси та який планетарний вплив вони мають? Чи як?
Почніть хто-небуть, як правильно?
Викликаю пояснювальну бригаду стосовно новоствореного розділу "Культурно-історичний простір європейських народів".
Це торговий розділ чи інформаційно-освітній? Як ним користуватись?
Запитав у полковника Гугля, що ж означає це термін, він доповів:
"Культурно-історичний простір європейських народів — це сукупність спільних історичних, культурних, духовних та економічних процесів, що сформувалися на території Європи. Це поняття охоплює спільну спадщину, як-от античні традиції, християнство, а також європейську цивілізацію в цілому, що проявляється у спільних цінностях, способах життя та культурних формах, що мають планетарний вплив".
В розділі потрібно викладати інфу про спільні історичні, культурні, духовні і економічні процеси та який планетарний вплив вони мають? Чи як?
Почніть хто-небуть, як правильно?
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
-
Don M
- Підосавул
- Країна: Північна Америка
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1038 разів
- Подякували: 1991 раз
Оновлення Форума
Вітаю, колеги.
Дякую Батька Піночет за запитання.
Розділ "Культурно-історичний простір європейських народів", про який йде мова у попередньому пості, має інформаційно-освітню спрямованість (з урахуванням антикварної складової цього простору). Розділ знаходиться у стадії подальшої розробки. Розміщувати матеріали в ньому поки що НЕ треба.
В разі нагальної потреби прохання писати мені в приватку.
З повагою.
Дякую Батька Піночет за запитання.
Розділ "Культурно-історичний простір європейських народів", про який йде мова у попередньому пості, має інформаційно-освітню спрямованість (з урахуванням антикварної складової цього простору). Розділ знаходиться у стадії подальшої розробки. Розміщувати матеріали в ньому поки що НЕ треба.
В разі нагальної потреби прохання писати мені в приватку.
З повагою.