Доброго вечора.Petro Getman писав: ↑17 квітня 2025, 21:42 Доброго вечора. Додам для статистики. 19а по цфн - малі корони без хрестів (номер 1650 по моїй статистиці )

Доброго вечора.Petro Getman писав: ↑17 квітня 2025, 21:42 Доброго вечора. Додам для статистики. 19а по цфн - малі корони без хрестів (номер 1650 по моїй статистиці )
Доброго вечера Юрий.
Юрий, доброго дня.u_riy писав: ↑10 липня 2025, 00:06 Дякую Олег Евгеньович. Тоді відразу попрошу допомоги. Тут в мене є ще одна монета але вона спірна, бо там таке собі асорті на полі монети, але третя "риска" є. На Вашу думку, то риска чи то так совпало після перечекану чи брак. Світлини клікабельні, так що можна збільшувати хоч на весь екран.
З повагою.![]()
![]()
![]()
Доброго вечера Юрий.u_riy писав: ↑11 серпня 2025, 17:19 Доброго всім дня.![]()
Декілька днів по тому , правда в другій гілці, ми обговорювали одну цікаву розетку. Пан Олександ запропонував дати їй назву, але вирішили всеж таки пошукати одноштемпельний реверс для повноти експеременту
Тепер хочу звернутися до Вас, бо трішечки тяжкувато розібратися в одноштемпельності, бо один реверс в доволі поношеному стані.
З такими питаннями я завжди звертаюся до Олега Евгеньовича, бо рівних в цьому питанні я покищо не зустрічав, особливо коли мова заходить за вбиті штемпеля. Як він там роздивляється це все, не знаю.
Шановний Олег Євгеньович, якщо прогиб зарахований, прошу висказати свою думку по одноштемпельності ціх реверсів або аналогічності розеток. Пане Олександр Вас також прошу. Бо я дивлюся, так начебто не одноштемпельні, бо арабески якось різняться тощо.
Доброго дня. Тоді виходить що у Вас в ТЦ зараз три монети, бо аверси без остів не є одноштемпельні, як на мене.