Вітання
- -Oberst-
- Сотник
- Країна: Україна
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 542 рази
Вітання
Приєднуюсь до привітань, хоч із запізненням, але від щирого серця

Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
- -Oberst-
- Сотник
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 542 рази
Вітання
Приєднуюсь до привітань - зичу усякого благополуччя в особистому житті і процвітання нашому улюбленому форуму щоб негаразди оминали, а улюблена справа приносила лиш задоволення

Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
-
Don M
- Підосавул
- Країна: Північна Америка
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1089 разів
- Подякували: 2186 разів
Вітання
Дорогі друзі, спасибі вам.
До історії питання.
Першим на форумі мене вчора масштабним постом з раннього ранку привітав наш КотуУ. Усі ви його знаєте, а хто не знає, можу скинути посилання на його профіль і на дату його народження. Я подякував йому, через кілька хвилин почухав рєпу і потер привітання. Великою мірою із почуття скромності. Але зовсім забув про свого товариша з ніком Melow, який повернувся до вчорашньої теми вже сьогодні. До речі, у цьому році на відкритих сторінках форуму поздоровлення КотуУ було першим поздоровленням з часу мого перебування і на Собірі, і на УФК.
Спасибі вам усім за уважне ставлення. Це приємно. Дуже приємно. Міцно вас усіх обнімаю і бажаю щастя.
З повагою та щирістю, Дон М.
До історії питання.
Першим на форумі мене вчора масштабним постом з раннього ранку привітав наш КотуУ. Усі ви його знаєте, а хто не знає, можу скинути посилання на його профіль і на дату його народження. Я подякував йому, через кілька хвилин почухав рєпу і потер привітання. Великою мірою із почуття скромності. Але зовсім забув про свого товариша з ніком Melow, який повернувся до вчорашньої теми вже сьогодні. До речі, у цьому році на відкритих сторінках форуму поздоровлення КотуУ було першим поздоровленням з часу мого перебування і на Собірі, і на УФК.
Спасибі вам усім за уважне ставлення. Це приємно. Дуже приємно. Міцно вас усіх обнімаю і бажаю щастя.
- КотуУ
- Осавул
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 2348 разів
- Подякували: 3512 разів
Вітання
Доброго вечера.Don M писав: ↑08 травня 2026, 15:20 Дорогі друзі, спасибі вам.![]()
До історії питання.
- КотуУ
- Осавул
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 2348 разів
- Подякували: 3512 разів
Вітання
Доброго вечера.
Сегодня День Рождения отмечает мой друг, наш многоуважаемый коллега и соавтор наших Каталогов по деньге Олег (Fozi).
Друже, мои поздравления с Днем Рождения! Здоровья, Благополучия, Удачи и Успехов во всех делах!
Наснаги, натхнення, та гарного настрою!
Мирного Неба!

- Батька Піночет
- Сотник
- Рейтинг:

- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 976 разів
Вітання
Шановних колег, друзів, однополчан Дон.М і Олег (Fozi) вітаю з Днем Народження!
Всіх благ та гараздів, здоров"я та наснаги, всього бажаного та найкращого!!!
З повагою, Валерій-Піночет.

Всіх благ та гараздів, здоров"я та наснаги, всього бажаного та найкращого!!!
З повагою, Валерій-Піночет.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!