Кулінарія

Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 686
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 1056 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Гарна штука, дров потрібно мінімум.
Зображення
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 686
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 1056 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Варення з червоного перцю.
Червоний перець засинаємо цукром, добавляємо оцет грамів 50, 2 столові ложки солі, 2 столових ложки олії, грамів 100 води. Варимо помішуючи хвилин 10, додаємо пачку(15 грамів) сухої паприки, варимо ще хвилин 5-10, додаємо грамів 100 томатного соку, варимо хвилин 15. Даємо вихолонути. Зберігається в банці в холодильнику досить довго. Споживаємо помірно, спочатку здається солодко та смачно, а потім.........))). Пасує до будь якої страви.
Вкладення
IMG_20241006_150513.jpg
IMG_20241006_142304.jpg
IMG_20241006_141718.jpg
IMG_20241006_140933.jpg
IMG_20241006_140243.jpg
Аватар користувача
Батька Піночет
Сотник
Повідомлень: 341
З нами з: 12 березня 2023, 16:57
Країна: Україна
Рейтинг: 500
Дякував (ла): 897 разів
Подякували: 744 рази

Кулінарія

Повідомлення Батька Піночет »

Володимир84 писав: 29 вересня 2024, 08:07 Гарна штука, дров потрібно мінімум.
Зображення
Також придбав таку, про всяк випадок. Ще не випробував. Надіюсь і не прийдеться.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 686
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 1056 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Набрів на таку сітку для смаження овочів на вуглях, дуже зручно та швидко.
Вкладення
IMG_20241201_114110_956 (1).jpg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 686
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 1056 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Зайшов до знайомого, а в нього кіт воду з тарілки сьорбає).
Вкладення
IMG_0125.jpeg
IMG_0124.jpeg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 686
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 1056 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Супчик гороховий з копченими перепілками, перепілки домашні коптив сам.
Зображення
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 686
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 1056 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Як в мене дружина каже, зроби пиріг з щуки))).
Чистимо та філеруємо щуку, викладаємо в підходящий посуд, сіль, перець та спецї за смаком. Ріжемо солодкий перець, моркву та цибулю і це все перемішуємо з майонем та додаванням трохи кетчупу, за смаком трохи соєвого соусу. Філе щуки засипаємо підготовленими овощачи. Запікаємо хвилин 20-30, хвилин за 5 посипаємо укропом.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Смоллетт
Рядовий
Повідомлень: 18
З нами з: 15 квітня 2025, 16:15
Країна: Україна
Дякував (ла): 39 разів
Подякували: 28 разів

Кулінарія

Повідомлення Смоллетт »

Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
Don M
Сотник
Повідомлень: 593
З нами з: 11 березня 2023, 18:14
Країна: Південна Америка
Рейтинг: 1000
Дякував (ла): 907 разів
Подякували: 1410 разів

Кулінарія

Повідомлення Don M »

Смоллетт писав: 25 квітня 2025, 12:11 Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
А у нас таку і подібні страви називають "струганина". Може бути щука, може бути судак. Пора року для приготування струганини значення не має. Влітку, скажімо, риба просто ріжеться на маленькі (обов'язково маленькі) шматочки. Це щоб оцет швидше зробив свою добру справу.
Смоллетт
Рядовий
Повідомлень: 18
З нами з: 15 квітня 2025, 16:15
Країна: Україна
Дякував (ла): 39 разів
Подякували: 28 разів

Кулінарія

Повідомлення Смоллетт »

Don M писав: 27 квітня 2025, 16:07
Смоллетт писав: 25 квітня 2025, 12:11 Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
А у нас таку і подібні страви називають "струганина". Може бути щука, може бути судак. Пора року для приготування струганини значення не має. Влітку, скажімо, риба просто ріжеться на маленькі (обов'язково маленькі) шматочки. Це щоб оцет швидше зробив свою добру справу.
Тут спору не має. Коли друг те блюдо готував, то вперто стверджував тільки щука і тільки після заморозки. Тому й назва "ЩУКА - тала".
Відповісти

Повернутись до “Курилка (гумор, балачки)”