
Кулінарія
- Володимир84
- Сотник
- Повідомлень: 686
- З нами з: 17 березня 2023, 09:13
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 337 разів
- Подякували: 1056 разів
- Володимир84
- Сотник
- Повідомлень: 686
- З нами з: 17 березня 2023, 09:13
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 337 разів
- Подякували: 1056 разів
Кулінарія
Варення з червоного перцю.
Червоний перець засинаємо цукром, добавляємо оцет грамів 50, 2 столові ложки солі, 2 столових ложки олії, грамів 100 води. Варимо помішуючи хвилин 10, додаємо пачку(15 грамів) сухої паприки, варимо ще хвилин 5-10, додаємо грамів 100 томатного соку, варимо хвилин 15. Даємо вихолонути. Зберігається в банці в холодильнику досить довго. Споживаємо помірно, спочатку здається солодко та смачно, а потім.........))). Пасує до будь якої страви.
Червоний перець засинаємо цукром, добавляємо оцет грамів 50, 2 столові ложки солі, 2 столових ложки олії, грамів 100 води. Варимо помішуючи хвилин 10, додаємо пачку(15 грамів) сухої паприки, варимо ще хвилин 5-10, додаємо грамів 100 томатного соку, варимо хвилин 15. Даємо вихолонути. Зберігається в банці в холодильнику досить довго. Споживаємо помірно, спочатку здається солодко та смачно, а потім.........))). Пасує до будь якої страви.
- Батька Піночет
- Сотник
- Повідомлень: 341
- З нами з: 12 березня 2023, 16:57
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 897 разів
- Подякували: 744 рази
Кулінарія
Також придбав таку, про всяк випадок. Ще не випробував. Надіюсь і не прийдеться.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- Володимир84
- Сотник
- Повідомлень: 686
- З нами з: 17 березня 2023, 09:13
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 337 разів
- Подякували: 1056 разів
- Володимир84
- Сотник
- Повідомлень: 686
- З нами з: 17 березня 2023, 09:13
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 337 разів
- Подякували: 1056 разів
- Володимир84
- Сотник
- Повідомлень: 686
- З нами з: 17 березня 2023, 09:13
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 337 разів
- Подякували: 1056 разів
- Володимир84
- Сотник
- Повідомлень: 686
- З нами з: 17 березня 2023, 09:13
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 337 разів
- Подякували: 1056 разів
Кулінарія
Як в мене дружина каже, зроби пиріг з щуки))).
Чистимо та філеруємо щуку, викладаємо в підходящий посуд, сіль, перець та спецї за смаком. Ріжемо солодкий перець, моркву та цибулю і це все перемішуємо з майонем та додаванням трохи кетчупу, за смаком трохи соєвого соусу. Філе щуки засипаємо підготовленими овощачи. Запікаємо хвилин 20-30, хвилин за 5 посипаємо укропом.






Чистимо та філеруємо щуку, викладаємо в підходящий посуд, сіль, перець та спецї за смаком. Ріжемо солодкий перець, моркву та цибулю і це все перемішуємо з майонем та додаванням трохи кетчупу, за смаком трохи соєвого соусу. Філе щуки засипаємо підготовленими овощачи. Запікаємо хвилин 20-30, хвилин за 5 посипаємо укропом.






-
- Рядовий
- Повідомлень: 18
- З нами з: 15 квітня 2025, 16:15
- Країна: Україна
- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 28 разів
Кулінарія
Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
-
- Сотник
- Повідомлень: 593
- З нами з: 11 березня 2023, 18:14
- Країна: Південна Америка
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 907 разів
- Подякували: 1410 разів
Кулінарія
А у нас таку і подібні страви називають "струганина". Може бути щука, може бути судак. Пора року для приготування струганини значення не має. Влітку, скажімо, риба просто ріжеться на маленькі (обов'язково маленькі) шматочки. Це щоб оцет швидше зробив свою добру справу.Смоллетт писав: ↑25 квітня 2025, 12:11 Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
-
- Рядовий
- Повідомлень: 18
- З нами з: 15 квітня 2025, 16:15
- Країна: Україна
- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 28 разів
Кулінарія
Тут спору не має. Коли друг те блюдо готував, то вперто стверджував тільки щука і тільки після заморозки. Тому й назва "ЩУКА - тала".Don M писав: ↑27 квітня 2025, 16:07А у нас таку і подібні страви називають "струганина". Може бути щука, може бути судак. Пора року для приготування струганини значення не має. Влітку, скажімо, риба просто ріжеться на маленькі (обов'язково маленькі) шматочки. Це щоб оцет швидше зробив свою добру справу.Смоллетт писав: ↑25 квітня 2025, 12:11 Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.