Сторінка 2 з 3

Кулінарія

Додано: 29 вересня 2024, 08:07
Володимир84
Гарна штука, дров потрібно мінімум.
Зображення

Кулінарія

Додано: 17 жовтня 2024, 12:04
Володимир84
Варення з червоного перцю.
Червоний перець засинаємо цукром, добавляємо оцет грамів 50, 2 столові ложки солі, 2 столових ложки олії, грамів 100 води. Варимо помішуючи хвилин 10, додаємо пачку(15 грамів) сухої паприки, варимо ще хвилин 5-10, додаємо грамів 100 томатного соку, варимо хвилин 15. Даємо вихолонути. Зберігається в банці в холодильнику досить довго. Споживаємо помірно, спочатку здається солодко та смачно, а потім.........))). Пасує до будь якої страви.

Кулінарія

Додано: 17 жовтня 2024, 18:14
Батька Піночет
Володимир84 писав: 29 вересня 2024, 08:07 Гарна штука, дров потрібно мінімум.
Зображення
Також придбав таку, про всяк випадок. Ще не випробував. Надіюсь і не прийдеться.

Кулінарія

Додано: 05 грудня 2024, 10:33
Володимир84
Набрів на таку сітку для смаження овочів на вуглях, дуже зручно та швидко.

Кулінарія

Додано: 27 лютого 2025, 10:28
Володимир84
Зайшов до знайомого, а в нього кіт воду з тарілки сьорбає).

Кулінарія

Додано: 10 березня 2025, 12:12
Володимир84
Супчик гороховий з копченими перепілками, перепілки домашні коптив сам.
Зображення

Кулінарія

Додано: 25 квітня 2025, 10:46
Володимир84
Як в мене дружина каже, зроби пиріг з щуки))).
Чистимо та філеруємо щуку, викладаємо в підходящий посуд, сіль, перець та спецї за смаком. Ріжемо солодкий перець, моркву та цибулю і це все перемішуємо з майонем та додаванням трохи кетчупу, за смаком трохи соєвого соусу. Філе щуки засипаємо підготовленими овощачи. Запікаємо хвилин 20-30, хвилин за 5 посипаємо укропом.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Кулінарія

Додано: 25 квітня 2025, 12:11
Смоллетт
Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.

Кулінарія

Додано: 27 квітня 2025, 16:07
Don M
Смоллетт писав: 25 квітня 2025, 12:11 Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
А у нас таку і подібні страви називають "струганина". Може бути щука, може бути судак. Пора року для приготування струганини значення не має. Влітку, скажімо, риба просто ріжеться на маленькі (обов'язково маленькі) шматочки. Це щоб оцет швидше зробив свою добру справу.

Кулінарія

Додано: 27 квітня 2025, 17:00
Смоллетт
Don M писав: 27 квітня 2025, 16:07
Смоллетт писав: 25 квітня 2025, 12:11 Ми взимку піймаємо щуку на поставушку(жерлицю), на морозі вона замерзне, по приїзді до дому з щуки знімається шкура і ножем м'ясо стружеться на так сказати пластівці. Додається сіль, перець чорний, дрібно порізана цибуля та оцет і трохи соєвого соусу. Години через 4 можна вживати. Щука - тала називається.
А у нас таку і подібні страви називають "струганина". Може бути щука, може бути судак. Пора року для приготування струганини значення не має. Влітку, скажімо, риба просто ріжеться на маленькі (обов'язково маленькі) шматочки. Це щоб оцет швидше зробив свою добру справу.
Тут спору не має. Коли друг те блюдо готував, то вперто стверджував тільки щука і тільки після заморозки. Тому й назва "ЩУКА - тала".