Сторінка 3 з 3

Кулінарія

Додано: 16 травня 2025, 16:11
Смоллетт
Поділюся рецептом маринованої редиски.
На 1 л. води треба 1 ч. ложка солі, 2-3 ч. ложки цукру, 4-5 ст. ложки оцту, чорний перець за смаком. Гріємо воду, десь 1 л. і додаємо сіль, цукор, перець, коли закипіло додаємо оцет, кипить близько хвилини. В посуду кладемо укроп і подрібнений часник, зверху кільцями порізану редиску і заливаємо приготовленим розсілом, на наступний день можна їсти.

Кулінарія

Додано: 17 травня 2025, 07:53
Володимир84
Смоллетт писав: 16 травня 2025, 16:11 Поділюся рецептом маринованої редиски.
Так само робимо тільки не ріжемо а редиску цілу, тільки перед маринуванням трохи роздавлюємо(фото), і пепед тим як вживати дістаємо з росолу і заправляємо пахучою олійкою.
Зображення