Я випустив US Small Notes Catalog — безкоштовний мобільний каталог для колекціонерів американських банкнот малих форматів.
Наразі доступні для обліку United States Notes і Silver Certificates 1928–1963 років регулярного обігу номіналів 1$, 2$, 5$.
У каталозі можна відзначати наявні банкноти, зберігати оцінку стану й коментарі, переглядати статистику та робити резервну копію колекції.
Пробуйте, пишіть Ваші враження, пропонуйте теми для наступних каталогів. В голові є декілька.
І поділюсь досвідом - насправді довше часу забрала бюрократія із гугл аніж розробка самого додатку
І багато часу забирає саме підготовка каталогу, зображень. Так, використовував ШІ по повній (маю платну підписку). Але нервів він мені поїв чимало - зокрема зі створенням зображень. Але тут головне не впадати в перфекціонізм.
Це мій перший мобільний додаток, свого роду перша дитина яку випускаю в світ. Тому будуть цінні ваші відгуки, зауваження, побажання. Дякую!
P.S. Так, наразі додаток доступний лише англійською мовою, але я намагався зробити його інтуітивно зрозумілим. Прошу щодо цього також написати.