Краса! В мене один знайомий недавно продав прилад, казав не цікаво, після цього фото, знову замовив прилад).Батька Піночет писав: ↑31 грудня 2023, 17:55 Вітаю джентльменів, вчорашня знахідка мого напарника на битому-перебитому полі. Св. Миколай та дід Хабор змовились і подарували товаришу під кінець року ось такого, дуже не поганого "єгорія"
єгорій.jpg
Інколи копаю...
- Володимир84
- Сотник
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 790 разів
Інколи копаю...
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 620 разів
- Подякували: 437 разів
Інколи копаю...
Камрадів було троє, запрошували і мене на коп, але я не зміг, напередодні увечері прибув з Краматорська, волонтерив. І ось після обіду мені приходить ця фотка, а увечері заїхали і показали... Емоцій було - зашкалювали. Уявіть мій стан!
Цікаво, що цей же камрад навесні минулого року на полі, де були залишки давнього села і фундаментпанського маєтку підняв срібну медаль Миколи 2-го "За усєрдіє"...
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- -Oberst-
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 299 разів
Інколи копаю...
Якийсь він везунчик - косить царське срібло нічогенько...
Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Інколи копаю...
Але нажаль встановити кавалера неможливо...
Солдат служив судячи по порядковим номерам нагород, або в 70-му Ряжскому полку, або в 4-му Кавказському стрілковому полку. Період нагороди - весна 1915 р.
Солдат служив судячи по порядковим номерам нагород, або в 70-му Ряжскому полку, або в 4-му Кавказському стрілковому полку. Період нагороди - весна 1915 р.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
Інколи копаю...
Я ще по осені підняв 2 шайби, був ледь помітний рельєф, закинув в баньку з милом і ось через декілька місяців, саме ці шайби).
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Інколи копаю...
Привіт копарьскому братству. Вчора, 06.01.24 були на копі, старе, давнє, царське зруйноване село біля річки, залишились тільки бугри від хат, очерет, трава, але ходити можливо. Результат слабенький - ранні совіти 20-30-х, 10 коп срібло 1925-го і... 10 сентавос 1891 р Туніс, північна Африка...
Як? Яким чином ця монета опинилась в цьому забиченому Богом забутому місці!? Мабуть місцевий поміщик тих часів був на сафарі в Тунісі. Не інакше. З першого погляду подумали, що це 3 коп Миколи 2-го, а коли помили в калюжі - німа сцена...
Сфотав ямку, де лежала монета і її відбиток в землі.
Як? Яким чином ця монета опинилась в цьому забиченому Богом забутому місці!? Мабуть місцевий поміщик тих часів був на сафарі в Тунісі. Не інакше. З першого погляду подумали, що це 3 коп Миколи 2-го, а коли помили в калюжі - німа сцена...
Сфотав ямку, де лежала монета і її відбиток в землі.
-
- Сотник
- Країна: Південна Америка
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 720 разів
- Подякували: 1066 разів
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Інколи копаю...
Можливо, але я віддаю перевагу версії, що це потєряшка німака з Дойче Африка Корпс Ервіна Роммеля. Як раз в тих місцях Лис Пустелі і вів бойові дії. А в 43-му частину ДАК кинули на східний фронт.
Так мені більше подобається.
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
Інколи копаю...
Вже не скоро покопаємо, морози під -20.
З камрадом в лісі(на Харківщині), кошель піднімали, монети квадратні 1942 року 5 центів Цейлон чи Нідерланди, зараз вже пам'ятаю точно.
З камрадом в лісі(на Харківщині), кошель піднімали, монети квадратні 1942 року 5 центів Цейлон чи Нідерланди, зараз вже пам'ятаю точно.
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг: