Доброго вечера.u_riy писав: ↑15 січня 2024, 13:36 Доброго дня. Монета дійсно рядова, Ціна тут має своє пояснення, ця монета судячи з архівів була куплена в 21-му році трішечки більше ніж за 3000 грн. На той час мало місце хотелка покупця ну і азарт торгів. Зараз той покупець захотів її продати і поставив резерв за ціною за яку він купив. Ну а зараз вже новий покупець теж захотів купити цю монету тому що там є пір'я та дуже не погана деталізація як для копаної монети. Має місце кругооберт. теж саме але на три роки пізніше Ось і все пояснення захмарної ціни, просте бажання мати щось гарненьке, азарт і є на це кошти. З повагою.
Дякую за роз'яснення.u_riy писав: ↑15 січня 2024, 13:36 Доброго дня. Монета дійсно рядова, Ціна тут має своє пояснення, ця монета судячи з архівів була куплена в 21-му році трішечки більше ніж за 3000 грн. На той час мало місце хотелка покупця ну і азарт торгів. Зараз той покупець захотів її продати і поставив резерв за ціною за яку він купив. Ну а зараз вже новий покупець теж захотів купити цю монету тому що там є пір'я та дуже не погана деталізація як для копаної монети. Має місце кругооберт. теж саме але на три роки пізніше Ось і все пояснення захмарної ціни, просте бажання мати щось гарненьке, азарт і є на це кошти. З повагою.
Дякую.КотуУ писав: ↑15 січня 2024, 19:43Доброго вечера.u_riy писав: ↑15 січня 2024, 13:36 Доброго дня. Монета дійсно рядова, Ціна тут має своє пояснення, ця монета судячи з архівів була куплена в 21-му році трішечки більше ніж за 3000 грн. На той час мало місце хотелка покупця ну і азарт торгів. Зараз той покупець захотів її продати і поставив резерв за ціною за яку він купив. Ну а зараз вже новий покупець теж захотів купити цю монету тому що там є пір'я та дуже не погана деталізація як для копаної монети. Має місце кругооберт. теж саме але на три роки пізніше Ось і все пояснення захмарної ціни, просте бажання мати щось гарненьке, азарт і є на це кошти. З повагою.Уважаемый коллега u_riy объяснил все в точности и соответствии с имеющейся архивной статистикой.
К словам уважаемого коллеги добавлю фото этой-же монеты из лота продажи в 2021 году и поговорку моей бабушки,- что охота, она пуще неволи!!!
![]()
С уважением. 1.jpg
3.jpg