-Oberst- писав: ↑12 лютого 2024, 01:37
Знайшов прекрасні українські нагороди для відзнаки хорошої репутації у нас на форумі
![:good:](./images/smilies/good.gif)
Тепер залишилося придумати градацію і технічно........
Доброї всім ночі.
Шановний пан -Oberst-, Ви, напевно, не дуже уважно читали те, що я написав раніше. Якби це все було так просто, у нас би з самого початку були б нагороди та погони, а не ті значення що є зараз.. Ці нагороди і ці погони зараз використовуються в ЗСУ. Така ж ситуація і з монетами України. У всього цього є хазяїн: у монет - НБУ, у погонів та нагород - це МО. Так от, по закону ми не можемо без дозволу цих організацій використовувати в своїх справах їхню інтелектуальну власність. Ми можемо і без дозволу, це так, але якщо хтось з якихось причин просто кудись напише, до нас будуть питання.
Чому я написав за монети та НБУ, поясню, тому що цей момент вже обговорювався, коли робився форум, тоді в шапці хотіли поставити декілька монет України. Але одна людина порекомендувала проконсультуватися з цього приводу, щоб не було в майбутньому до нас зайвих запитань. І що Ви думаєте? Щоб розмістити у себе в шапці монети НБУ, треба брати у них дозвіл, писати заяву, для чого та інше. Тому, думаю та майже впевнений, що і тут буде та сама історія, тим більше, що це все належить війсковим, і вони ці нагороди та звання отримують не за репу та подяки. Тут питання будуть обов'язково, впевнений на 100%.
Я думаю, що шановний Батько Піночет не дасть мені з цього приводу збрехати, щоб не було приводів сказати мені, що я клею відмазки. Якщо у когось є юрист, просто так, для себе, поцікавтесь. Як я вже казав, раніше, ми думали і консультувалися по цьому питанню, ще в самому початку.
З повагою.
![:hi:](./images/smilies/hi.gif)