Кулінарія

Відповісти
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Тема для тих хто не тільки любить попоїсти, але й полюбляє щось варганити).

Рулька в темному пиві.
Рулька звісно що домашню заливаємо темним пивом, бажано розливним крафтовим, і в пиві лишаємо на ніч. Потім добавляємо цибулю (не чистимо, ріжемо навпіл), перець душистмй та чорний горошком, лавровий листок, сіль. Варимо 2 години на повільному вогні. Далі убираємо з вогню та залишити доки не охолоне. Поки охолоняє, в соєвому соусі розчиняємо мед та гірчицю, і цим маринадом мастимо рульку і в духовку на 40 хвилин. Мінус один, швидко улітає).
Вкладення
IMG_20230210_194911_400_2.jpg
IMG_20230210_194522_758_2.jpg
IMG_20230210_194112_208_2.jpg
IMG_20230210_170227_187_2.jpg
IMG_20230210_170220_982_2.jpg
IMG_20230210_141853_685_2.jpg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Щось давно сільодочки не було.
Короп маринований.
Коропа ріжемо на рівні куски і кладемо шарами, шар риби добре посолити, шар, посолити. Далі під гніт і на дві доби. Потім рибу добре промиваємо та вимочуємо у холодній воді хвилин 30. Далі в посудину кладемо шар риби, порізана цибуля та трохи суміш перців, і так шарами. Потім в смажену пахучу олію добавляємо трохи уксусу, перемішуємо і заливаємо рибу. Через годину можна вживати, краще з картоплею в мундирі).
Вкладення
IMG_20230420_174423_208~2.jpg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Мариноване сало в банці.
Ріжемо сало на рівні куски, кладемо в банки.
Готуємо росіл: в кип'ячу воду добавляємо сіль(сіль не шкодуємо, десь з розрахунку 200 грам на кг. сала), перець горошком духмяний та чорний, лавровий лист, інші спеції за смаком, даємо покипіти хвилин 5-7. Далі росіл повністю охолонути. Заливаємо сало, зверху кладемо лавровий лист те перці горошком з того ж росолу. Закриваємо і маринується 3-4 дні. Дане сало тривалого зберігання, також стане в нагоді в дорогу чи на тривалий виїзд.
Вкладення
IMG_20230606_174222_699~2_040516.jpg
IMG_20230606_174158_220~2_040520.jpg
IMG_20230606_174016_876~2_040526.jpg
IMG_20230606_172525_858~2_040530.jpg
IMG_20230606_172513_204~2_040534.jpg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Афганський казан. Бомба, швидко і дуже смачно.
Вкладення
IMG_20231119_112132~2.jpg
IMG_20231119_091656~2.jpg
IMG_20231119_090919~2.jpg
IMG_20231119_090321~2.jpg
IMG_20231110_175016~2.jpg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Саламур з вершковим маслом. До Ухи та інших рибних страв.
Стручок перцю червоного та 2-3 зубка часника подрібнюємо, додаємо шматочок вершкового масла, одну столову ложку оцту, і все заливаємо щойно звареною юшкою Ухи. Можна додати зелень за смаком. Перемішуємо і даємо настоятися. Приправляємо Уху за смаком.
Вкладення
IMG_20240205_132801.jpg
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Пательня... Для цього необхідна пательна з діска борони.
Обсмажуємо курячу грудинку(або інше м"ясо за смаком). Потім додаемо порізані цибулю та моркву, обсмажуємо помішуючи хвилин 5-7. Додаємо гриби, гриби бажано цілі та не крупні(вони так соковитіші), ще обсмажуємо хвилин 5. Додаемо порізану картоплю, обсмажуємо хвилин 5. Сіль, перець за смаком. Додаемо трохи води, і додаємо соус Ткемалі, тушкуємо помішучи до готовності. За 5 хвилин до завершення додаемо порізаний солодкий перець. Приємного.
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Шашлики..... балики.....
ОсЬО))).
Зображення
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Коли хочется щось швидко та смачно. Кабачата та цибуля в беконі.
Вкладення
IMG_20240627_190147.jpg
IMG_20240627_190125.jpg
IMG_20240627_190058.jpg
IMG_20240627_190037.jpg
IMG_20240627_190058.jpg
Аватар користувача
Aukcion-780316
Поручик
Повідомлень: 188
З нами з: 08 червня 2023, 19:44
Країна: Україна
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 51 раз

Кулінарія

Повідомлення Aukcion-780316 »

Такого красивого на вид бекона давно-давно не зустрічав.
Аватар користувача
Володимир84
Сотник
Повідомлень: 430
З нами з: 17 березня 2023, 09:13
Країна: Україна
Рейтинг: 200
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 529 разів

Кулінарія

Повідомлення Володимир84 »

Aukcion-780316 писав: 28 червня 2024, 21:11 Такого красивого на вид бекона давно-давно не зустрічав.
Та зараз й почеревину смачну спробуй знайти, вона то на базарах у м'ясниківє, але не та.... товста, резинова.... А то така почеревинка, тоненька, запечена соломкою і така тоненька смужка м'яска пропечена до білого.......
Відповісти

Повернутись до “Курилка (гумор, балачки)”