Спільнота забажала все - і лопати з детектором, і символіку Собіра в поєднанні з новою атрибутикою. А ви як добрий чарівник - усе компактно реалізували

Респект, гарна робота! Раз така гулянка - я за шостий варіант в золоті

-Oberst- писав: ↑09 липня 2024, 20:59 Володимире, мої аплодисменти!!! Шостий варіант в золоті шикарний![]()
Спільнота забажала все - і лопати з детектором, і символіку Собіра в поєднанні з новою атрибутикою. А ви як добрий чарівник - усе компактно реалізували![]()
![]()
Респект, гарна робота! Раз така гулянка - я за шостий варіант в золоті![]()
На реверсі медалі можна було б відчеканити списком наші ніки - усіх ветеранів форуму/форумів: КотуУ, Melov, u_riy, Батько Піночет, Володимир84, Oberst та інших поважних представників нашої спільноти. Але тільки тих, хто зараз з нами на УФК.Melov писав: ↑09 липня 2024, 16:41 Доброго дня! З цими відключеннями з'явився час вставити свої "5 коп".
Думаю прислухатись до пана Юрія (u_riy). З лого пана Володимира вийде гарна настільна медаль. При чому, на аверсі я б прибрав щит "S" і переніс на реверс та розтягнув його по колу. Тобто медаль несе "подвійне навантаження" - старожилам все ясно, а новеньким "що за "с" пояснемо на Форумі". Тай головна сторона медалі - УФК.
Або на задній частині медалі вниз змістити щит, а зверху по колу написати "сві свої", або щось інше.
З.І.: Я б теж букви УФК заповнив![]()
---
З повагою.
Хороша ідея з аверсом і реверсом настільної медалі - реально компроміс між прекрасним минулим і світлим майбутнім. На реверсі біля щита наші ніки і якийсь лозунг теж підтримую. Єдине, чи буде гарно з суцільними буквами УФК, не впевнений? Мені здається півкарти закриє і щоб наляписто не вийшло. Цілком пристойно незафарбовані золотисті букви, як на мене.Melov писав: ↑09 липня 2024, 16:41 Доброго дня! З цими відключеннями з'явився час вставити свої "5 коп".
Думаю прислухатись до пана Юрія (u_riy). З лого пана Володимира вийде гарна настільна медаль. При чому, на аверсі я б прибрав щит "S" і переніс на реверс та розтягнув його по колу. Тобто медаль несе "подвійне навантаження" - старожилам все ясно, а новеньким "що за "с" пояснемо на Форумі". Тай головна сторона медалі - УФК.
Або на задній частині медалі вниз змістити щит, а зверху по колу написати "сві свої", або щось інше.
З.І.: Я б теж букви УФК заповнив![]()
---
З повагою.
Хто не кохав тому не зрозуміти))))).-Oberst- писав: ↑08 липня 2024, 16:02 Останній другий варіант Володимира досить гарний, наче золотом виблискують букви. Єдине, що варіанти символіки нинішнього форуму з посиланнями на Собір не будуть зрозумілими новими і потенційними колегами. Для Старої Гвардії - дійсно це значить дуже багато (і для мене особисто теж) - спогади, своєрідна спадщина і т.п. А пояснювати новим юнгам про букву "S" і тим паче чого саме "Собіратель" якось не ліпиться до новітньої історії нашого Полку, такий собі маркетинг. За всіма правилами маркетингу акцент має бути лиш на УФК. Як кажуть, ІМХО![]()
Доброго вечора.Батька Піночет писав: ↑12 липня 2024, 10:51 Тееек-с... Чекаємо тепер на ескіз реверса...![]()
А то, сказавши "Гоп!" потрібно перестрибуватиЯк спільнота вважає, вірно я говорю?
Є в мене одна задумка, але без реверса діла не буде...