Пивні кухлі та бокали
- Батька Піночет
- Поручик
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 620 разів
- Подякували: 437 разів
Пивні кухлі та бокали
Колись, давно, в минулому житті, до 2002 р. я був дууууже великим шанувальником і вживальником пива. Смакував виключно темне, густе, з гіркотою пиво. На згадку про ті часи залишились три бокала. Всі підряд їх колекціонувати - цілі нема, але, якщо попадуться різновиди, які сподобались та по адекватній ціні, то на поличку поставлю.
Якщо в кого є чим похвалитись - виставляйте фото своїх бокалів та кухлів.
Якщо в кого є чим похвалитись - виставляйте фото своїх бокалів та кухлів.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Пивні кухлі та бокали
Ось ще пару бокалів додав до колекції, придбав на барахолці в Краматорську в березні 2023 р.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- КотуУ
- Підосавул
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 852 рази
- Подякували: 1278 разів
Пивні кухлі та бокали
Доброго дня. В поддержку темы фото бокала, который когда-то тоже долго не простаивал. Сколько лет он у меня уже и не припомню. Крепкий такой и объемный бокальчик. А как пьется из него пиво, так это отдельная история. И для улыбки третье фото в тему,- где пиво там и рыба, а где рыба, там и тот, кто уже приготовился и занял удобную позицию справа от бокала в ожидании своей добычи.Якщо в кого є чим похвалитись - виставляйте фото своїх бокалів та кухлів.
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Пивні кухлі та бокали
Привіт, на барахолці Краматорська придбав в колекцію ось такий цікавий кухоль. Я так зрозумів, що була ще кришка, можливо в кого є комплектний, то покажіть, будь-ласка.
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 246 разів
- Подякували: 790 разів
- Petro Getman
- Хорунжий
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 57 разів
Пивні кухлі та бокали
Для підтримки теми та розвитку форуму зробив фото кухля, який в подарунок привезли друзі з Європи багато років тому.
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Пивні кухлі та бокали
Надзвичайно гарний! На корпусі, я так зрозумів, є навіть тексти пісень, які співають баварські шваби в шкіряних шортах на підтяжках по вихідних в пивних закладах Нюрнгберга, Лейпціга, Шпандау...
- Petro Getman
- Хорунжий
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 57 разів
Пивні кухлі та бокали
Так. Я так розумію, що надпис знизу і є назвою цієї патріотичної пісні.Батька Піночет писав: ↑29 вересня 2023, 19:56Надзвичайно гарний! На корпусі, я так зрозумів, є навіть тексти пісень, які співають баварські шваби в шкіряних шортах на підтяжках по вихідних в пивних закладах Нюрнгберга, Лейпціга, Шпандау...
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
Пивні кухлі та бокали
Придбав в колекцію кухоль, сучасна фантазія, нутрощі - нержавійка, зверху нержави - якась скульптурна пластика, ручка з невеликими втратами, бачу, що клеєний, дно кухля - приклеєна алюмінієва пластина з імперським орлом третього райху, орлом-емблемою сухопутних військ вермахта і написом навколо нього - "сухопутні сили". Зверху і знизу - патріотичні написи часів 3-го райху - "Все для Німеччини!" і "Німеччина - понад усе!".
- -Oberst-
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 299 разів
Пивні кухлі та бокали
Відразу видно, що Валерій не дивився серіал "Гра престолів" . Це не якась скульптурна пластика. Це досить прикольне виконання антуражного кухля фанатами або для фанатів вказаного серіалу. Саме така голова вовка - це емблема Дому Старків (Хранителів півночі), а напис внизу - це їхній девіз - "Зима близько"
Гарна річ, вітаю. Дно кухля, думаю, реально рейховське...
Гарна річ, вітаю. Дно кухля, думаю, реально рейховське...
Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost