Логотип форума. Які будуть пропозиції, колеги?
- Володимир84
- Сотник
- Країна: Україна
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 243 рази
- Подякували: 788 разів
Зв"язався з Оленою(менеджер по виготовленю медалі і т.д.) скинув логотипи, чекаємо що скажуть, і покажуть що з цього вийде.
- Володимир84
- Сотник
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 243 рази
- Подякували: 788 разів
Сьогодні отримав такий сюрприз від шановного Батька. Ось так виглядають кольори на чашці. На мою думку з кольорами все на відмінно
- Aukcion-780316
- Сотник
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 91 раз
- ostrjanskij
- Хорунжий
- Дякував (ла): 84 рази
- Подякували: 65 разів
дуже подобаеться
Монета - це історія, викарбувана в металі
- Батька Піночет
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 615 разів
- Подякували: 430 разів
Мої вітання шановним колегам. Бачу позитивну реакцію на дизайн нашї полкової (клубної) кружки.
Ідея і розробка дизайну - моя. Виготовив мій знайомий, який займається виготовленням подібних кружок.
Якщо хто бажає придбати - подавайте заявки тут в темі. Мінімальна партія для виготовлення - 5 шт. Вартість кружки - 200 грн + Ваш пересил. Набереться 5 бажаючих, я замовлю виготовлення, Ви надасте мені в приватні адресу для пересилу і кружка поїде до Вас. Кошти підуть на ремонт техніки і придбання засобів РЕБ мойого артдивізіону.
З 19-го по 27-ме буду на Донбасі, провідаю своїх побратимів, за цей час подавайте заявки. По приїзду підіб"ємо підсумок і замовимо.
Ідея і розробка дизайну - моя. Виготовив мій знайомий, який займається виготовленням подібних кружок.
Якщо хто бажає придбати - подавайте заявки тут в темі. Мінімальна партія для виготовлення - 5 шт. Вартість кружки - 200 грн + Ваш пересил. Набереться 5 бажаючих, я замовлю виготовлення, Ви надасте мені в приватні адресу для пересилу і кружка поїде до Вас. Кошти підуть на ремонт техніки і придбання засобів РЕБ мойого артдивізіону.
З 19-го по 27-ме буду на Донбасі, провідаю своїх побратимів, за цей час подавайте заявки. По приїзду підіб"ємо підсумок і замовимо.
Той, хто шукає скарби, інколи їх знаходить. Хто не шукає - не знаходить їх ніколи!
- -Oberst-
- Поручик
- Рейтинг:
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 295 разів
Мені також подобається такий полковий кухоль, приєднаюся до замовлення
Мої лоти на форумі (періодично поповнюю новинками, переглядайте час від часу щоб не пропускати): https://колекціонери.укр/search.php?aut ... =firstpost
- Aukcion-780316
- Сотник
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 91 раз