Тому в 31-році потрібно виробити вже якусь систему подачі монет до каталога, такий собі шаблон на наступні роки. Перше що я бачу то починати пошаблонно, перший другий, третій, четвертий. Але тут також є свої нюанси, як приклад: один і той самий аверс (рідкісний або не дуже) може бути як в другому так і в третьому шаблоні, тому тут потрібно все дуже ретельно або максимально ретельно продумати, чи може робити допис що цей аверс зустрічається також і другому, третьому .... шабалонах, щоб не плодити повтори або вже плодити, але як тоді його подавати якщо розклад буде пошаблонний. Потім як на мене в шаблонах потрібно якось сформулювати від рідкисних до простих чи навпаки. Але й тут є такий собі гачок.
Наскільки я пам'ятаю то каталог планувався як більш розширена версія аніж керівнитство ЦФН, щоб максимально більше показати штемпельні різновиди, тому що якщо ми почнемо урізати то ми просто станем таким же керівництвом ЦФН але називатися будемо по іншому.
Тому теж прошу шановних колег висказати свої думки з приводу розміщення монет у каталозі. Тим паче всі ми знаємо які "правила" діють в керівництві, правила начебто і є но працюють вони якось по різному і не завжди ну і ще звісно є інші нюанси.
Тому хлопці не соромтесь, любе Ваше бачення пишемо тут. Бо питань і бачень особистого варіанту багато але якщо побачити думки шановних колег, можливо з'являться якісь іноваційні ідеї.
А Вам Олег Евгеньович ще раз велике дякую за підняту тему.
З повагою.