Призові знаки першостей УРСР

Відповісти
Aleks
Хорунжий
Країна: Україна
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення Aleks »

Шановні колеги, вітаю.

Суто випадково кілька років тому почав збирати знаки спортивних першостей УРСР. Почав із обласних підвісних, в результаті збираю і республіканські 1948-196х років, і обласні та міські, і юніорські.

Виникло бажання створити каталог таких знаків. Він ще в процесі наповнення, але концепція вже реалізована, і дещо вже є. Саме наповнення робота досить кропітка, самі розумієте.

Посилання - роблю на домені свого блогу, піддомен CS від ChampionShip.

Прошу подивитись і поділитись враженнями, побажаннями, зауваженнями. В планах додати картинку на головну сторінку із зображеннями знаків - для кращого розуміння що представлено на сайті; також додати опис як це зроблено наприклад на цій сторінці *** ]Першість міста УРСР – заколка[/url]. Може пізніше ще додам документи які йшли зі знаками (є пара в колекції, може ще щось трапиться, або хтось поділиться зображеннями).

Дякую за увагу!
Multi multa nemo omnia novit.
Шануй мову, плекай мову, вживай мову!
Don M
Підосавул
Країна: Північна Америка
Рейтинг: 2000
Дякував (ла): 1059 разів
Подякували: 2110 разів

Повідомлення Don M »

Вітаю. Вимушений був прибрати ваші посилання на інші форуми. Розміщуйте, будь ласка, потрібну вам інформацію якимось іншим чином. Наприклад, скріншотами.

Відтепер усі зображення на форумі повинні завантажуватися напряму безпосередньо з компа.
Aleks
Хорунжий

Повідомлення Aleks »

Don M писав: 15 березня 2026, 22:48 Вітаю. Вимушений був прибрати ваші посилання на інші форуми. Розміщуйте, будь ласка, потрібну вам інформацію якимось іншим чином. Наприклад, скріншотами.

Відтепер усі зображення на форумі повинні завантажуватися напряму безпосередньо з компа.
Вітаю. Я не маю форуму. Наразі маю блог, і каталог. Мати форум не планую, бо це клопіт, не мені Вам розповідати :)

Я в своєму блозі вказав цей форум першим на сторінці, присвяченій форумам (даю посилання в такому вигляді, не маю наміру порушувати правила, але коли намагався завантажити малюнок 159 Кб то отримував помилку ). І хотів би знати, чи можу я звернутись до колег за їх враженнями, порадами і розмістити саме посилання на каталог, де немає навіть можливості щось коментувати, а є лише форма зворотнього зв'язку - на випадок виявлення неточностей, або стосовно фотографій знаків. Дякую.
Don M
Підосавул
Країна: Північна Америка
Рейтинг: 2000
Дякував (ла): 1059 разів
Подякували: 2110 разів

Повідомлення Don M »

Доброго дня, колего
Дивіться, що ми маємо. З одного боку, безпека форумного життя. З іншого - ваш каталог і ваші проблеми з розміщенням фото. Як ви вважаєте, що для форуму більш важливіше? Відповідь очевидна.
Вимога не розміщувати на форумі посилання на інші ресурси має на меті звести до мінімуму можливість підхопити якусь вірусну заразу, Щоб у майбутньому не було такого, що замість спілкування з колегами по форуму люди займаються "ремонтом устаткування".
Знайдіть якісь інші вирішення своїх проблем, колего. Без ризику для форумного життя.
І враховуйте такий момент: одне діло, коли користувач має ліцензійну Вінду, зовсім інше дело, коли нє.
Aleks
Хорунжий

Повідомлення Aleks »

Судячи із того, що я нічого у себе не міняв, але фото зараз завантажилось - тоді коли я писав, проблема була не у мене. З цим розібрались, дякую. Щодо розміщення посилань - приймаю Ваше рішення, буду тоді обходитись картинками, в принципі посилання якісь мені потрібні були лише в цій темі, думаю якщо комусь буде дійсно цікаво - набере посилання.
CS Catalogue.png
Відповісти

Повернутись до “Інші значки”