Доброго дня. Это как минимум!Володимир84 писав: ↑14 квітня 2023, 09:25 З Вашою колекцію дружина напевно щодня вечеряє при свічках).

Доброго дня. Это как минимум!Володимир84 писав: ↑14 квітня 2023, 09:25 З Вашою колекцію дружина напевно щодня вечеряє при свічках).
Чесно кажучі, дружина навіть не бачила цю мою колекцію. Інші - бачила, і то - не всі. Я не афішую своїх захоплень, щоб уникнути дурних питань, на які я все-одно правди не скажу.Володимир84 писав: ↑14 квітня 2023, 09:25 З Вашою колекцію дружина напевно щодня вечеряє при свічках).
Нещодавно прочитав у інеті, що у Великій Британії самі чудові колекції - це приватні зібрання, а не загальновідомі музеї.Батька Піночет писав: ↑14 квітня 2023, 14:17Чесно кажучі, дружина навіть не бачила цю мою колекцію. Інші - бачила, і то - не всі. Я не афішую своїх захоплень, щоб уникнути дурних питань, на які я все-одно правди не скажу.Володимир84 писав: ↑14 квітня 2023, 09:25 З Вашою колекцію дружина напевно щодня вечеряє при свічках).
Ви запитаєте - як так можливо? Відповім: колекції знаходяться не там, де ми живемо, а в моєму приватному музеї (колишній старий будинок, який я привів до ладу ). Доступ до музею дууууже обмежений, дружині - в тому числі. Фактично, це музей для одного відвідувача - для мене...![]()
Дякую, друже, от як-би це була фігурка оголеної німфи...Володимир84 писав: ↑30 липня 2024, 08:37 Міцного здоров'я Батьку. Якщо цікаво, можу ось такого малюка презентувати.